torstai 1. lokakuuta 2015

Ajatuksia...pp15

Ihanaa! Voiko tämä olla totta? Entäs pikkumies, onko ikäero sittenkin liian pieni? Mahtavaa! Voiko tämä tapahtua meille? Ei tämä voi olla totta. Osaanko olla kahdelle äiti? Stop, mikään ei ole vielä varmaa. Keskenhän tämä voi mennä. Huippua! Ääh, väsyttää. Mitenhän pikkumies reagoi? Jäihän meille vielä neljä alkiota, jos tämä ei onnistukaan. Jeeee! Jäihän meille vielä neljä alkiota, jos tämä onnistuukin.

Aika ristiriitaisin ja epäileväisin ajatuksin matkataan. Tuntuu suoranaiselta ihmeeltä, että meille, siis MEILLE, jotka olemme koko lapsettomuuden viidakon talsineet ja viisi vuotta ensimmäisen lapsen saamisen eteen taistelleet, olisi voinut käydä näin, että raskaustesti näyttää plussaa. Johan niin on tapahtunut neljä kertaa, neljä kertaa, joista toistaiseksi on olemassa vasta yksi elävä ja oikea lapsi. Siitä syystä tässä ei nyt vielä heitellä voltteja ja kiljahdella riemunkiljahduksia. Vessassa käynnit ovat menneet aikapitkälti sydän pamppaillen ja paperia tarkasti tiiraillen. En usko tätä tapahtuneeksi.

Omalta osaltaan epäuskoon vaikuttaa se, että oireet ovat minimaaliset. Uusia ei ole ilmaantunut ja vanhoista painontunne on ainut, mikä tuntuu edelleen, sekä porautuva nippailu paikassa. Rinnat ovat vain himpun verran arahkot, mutta muuten ei mitään. Tai no väsyttää, mutta se voi johtua vain tästä opiskeluryppäästä, joka on nyt takanapäin hetkeksi, alkaakseen sitten taas uudelleen.

Ihmettelevin fiiliksin eteenpäin. Huomenna on varmaan pakko tehdä taas raskaustesti ja varmistaa, onko tämä totta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti