tiistai 3. toukokuuta 2016

Iso jo

Hei!

Jos joku tänne vielä eksyy, niin täällä ollaan ja paksusti voidaan! Ei ole ollut yksinkertaisesti aikaa kirjoitella kuulumisia, pikkumies vie äitin ajasta suurimman osan, opiskelut omansa ja väsymys ja huonosti nukutut yöt loput. Tänään on rv 35+1 eli vähän reilu kuukausi laskettuun aikaan. Äitiysloma alkoi viikonloppuna, vaikka eihän se meidän arkeemme mitään muutosta tuo. :)

Eteenpäin siis porskutellaan. Kirjoittelen loppuviikosta enemmän, kun saan olla pari vuorokautta yksin miesväen lähtiessä parin yön reissulle.

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea kuulumisia:) Olen aina joskus käynyt kurkkaamassa josko olisi tullut uusi postaus..Itsellä menossa 32+1, joten aika samoissa mennään:) Tsempit loppuraskauteen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kun kiva, että joku käy vielä täällä, vaikka olen laiskistunut tän kirjoittelun suhteen. Tai no, siis ei vaan ole aikaa :D No aika samoissa kyllä! Oletko voinut hyvin? Nää lämpimät ilmat tuntuu ainakin täällä niin kovin tukalalta. Sadepäivä tähän väliin tuli kuin tilauksesta. Tsemppiä sinunkin loppuraskauteesi! Onko sinulla mones raskaus menossa? :)

      Poista